Triola melltartók

Fekete melltartó TRIOLA 22770 romantikus csipkével

A fekete melltartók nagyon népszerűek a nők körében. Egyszerre kínálnak praktikus lehetőségeket, amikor tökéletesen illeszkednek a sötét ruhák alá, és ugyanakkor nagyon érzéki benyomást keltenek. Az elbűvölő Triola melltartó is romantikus elemeket tartalmaz, és a megjelenése is szinte tökéletes.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft

Sima, erősített női melltartó, tisztességes díszítéssel

A helyes választás döntő fontosságú. A melltartó kiválasztásakor garantálja, hogy egész nap kényelmesen és kényelmesen fogja érezni magát. Időtlen modell. Fogadjon a híres Triola márka gyönyörű és mindenekelőtt kiváló minőségű melltartójára. A TRIOLA 22731 por vagy fehér melltartó biztos fogadás. A melltartó teljesíti elsődleges célját, és növeli az önbizalmat. Kényelmes modell, amely minden korosztályú lányokat és nőket örömmel tölt el. A melltartó alkalmas kicsi és nagy mellek számára. A lényeg a vágásban rejlik. Ennek köszönhetően megfelelő támogatást nyújt a melleknek és szép dekoltázst hoz létre.

Ár idején felülvizsgálat: 15 243 Ft

A Triola hagyományos cseh fehérneműgyártó, nagy múltra tekint vissza. Végül is ezt a márkát már az első köztársaság idején bejegyezték, és nem hiába jelenti ki a trió, hogy az évszázad során ellenállt a próbáknak. A tűz továbbra is fennmaradt, csakúgy, mint a háborúk, a rezsim és a tulajdonosváltások. A minőségre, a kivitelezés pontosságára, a saját tervezési és kreatív részlegére helyezett hangsúlyával elnyerte a cseh ügyfelek bizalmát, akiket tökéletesen ismer.

A Triola kínálatában kimeríthetetlen számú különféle női melltartót talál, amelyeket saját fejlesztő és tervező csapataink fejlesztettek ki. A Trilola melltartókra jellemző a tagadhatatlan minőség és a kiváló kézi feldolgozás. Ha melltartót vásárol ettől a márkától, automatikusan megkapja a bizonyosságot, hogy valamit tett magának azáltal, hogy megvásárolta ezt a fehérneműt. A triola a vásárlók kívánságaira is összpontosít, nagyobb minőségű, minőségi cseh melltartókra.