Balconette/bardot melltartók

Stílusos balconette melltartó gyönyörű színárnyalatban

Hölgyeim, kezet a szívre, ki tudna ellenállni? Ez a darab kötelező darab a ruhatáradban. Már első pillantásra lenyűgöző a színe és a szabása. De minőségi anyagokkal is büszkélkedhet. Egy melltartó, amely teljesíti elsődleges szerepét, de ennél sokkal többet is tud. A K551 Rose balconette melltartó elegáns, gyönyörű és ellenállhatatlan. És ugyanezt fogja érezni és éreztetni veled is. Egy kifinomult szabás, amely vonzóvá és magabiztossá teszi, és mindenekelőtt szép dekoltázst formál, és támogatja a mellkasát. Mindezt fényes cérnával átszőtt, gyönyörű, finom csipke egészíti ki.

Ár idején felülvizsgálat: 13 121 Ft

Vonzó Gorsenia balconette finom csipkéből, mintás mintával

Ha szereted az úgynevezett balconette típusú melltartókat, vagy bardot melltartókat, itt egy elegáns darab. Ezt a fajta melltartót a híres színésznő, Brigitte Bardot tette híressé az 1960-as években, és a szabása úgy van kialakítva, hogy garantáltan tökéletesen megemeli és kerekíti a melleidet.

Ár idején felülvizsgálat: 10 430 Ft

Fehér csipke balconette Intimissimi Jessica

Olyan új melltartót keres, amelyet minden nap viselhet? Szereti a könnyedséget és a telt dekoltázs érzését? Ha igen, akkor mindenképpen nézze meg a gyönyörű és stílusos Jessica melltartót a jól ismert divatmárkától, az Intimissimitől. A melltartó minőségi anyagból készült, amely hihetetlenül kényelmes és könnyű a testen.

Smooth női varrás nélküli melltartó hús színben

Kellemes melltartó érdekes megjelenésben. Ez a bpc selection sima melltartó nagyon kényelmes viselet. A vállpántok extra szélesek és párnázottak, így tehermentesítik a vállakat. A varrás nélküli kosarak kétrétegű, puha anyagból készültek, varrás nélkül, megerősítéssel.

Ár idején felülvizsgálat: 3 999 Ft

Női bardot melltartó puha, színes dizájnban

Öltöztesse kebleit a finom Kalina melltartóba. Finom lazac árnyalatú virágos hímzéssel díszített. A nem párnázott kosarak természetes megjelenést biztosítanak a melleknek. Ebben az esetben a bardot melltartó klasszikus és oldalsó merevítővel van kialakítva. A melltartó nem megerősített kosarakkal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Luxus balconette csipkés fekete melltartó állítható pántokkal

A Heidi Klum Intimates balconette melltartó Tuberose Tryst fekete színben első látásra elvarázsolja Önt. Ez önbizalmat ad. Ez a kényelmes csipkemelltartó mindennapi viseletre alkalmas. Minőségével és szabásával tűnik ki.

Ár idején felülvizsgálat: 13 190 Ft

Dorina Trisha bézs színű, párnázatlan csipke melltartó

Időnként meg kell újítani vagy akár csak bővíteni kell a ruhatárunkat. Amikor azonban melltartókról van szó, nem könnyű kiválasztani a megfelelőt, amely kényelmesen illeszkedik a mellekhez és szép is. Ha éppen egy új fehérnemű kiválasztása előtt áll, akkor érdemes megnéznie ezt a luxus Trisha nem párnázott melltartót a Dorinától. Kialakítása minden dekoltázsnak hízelgő, a két réteg finom tüllből készült kosarak pedig nagyon kényelmes viseletet biztosítanak.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft

Elegáns csipke push-up gél melltartó

Nincs más ruházati típus, amely ilyen alapvető szerepet töltene be. Ugyanakkor bizonyos tulajdonságoknak is meg kell felelnie. Ez egyfajta második bőr. Ugyanakkor, ha helyesen választjuk meg, növelheti az önbizalmat és a nagyobb magabiztosság érzését keltheti. Az alsónemű nem hiányzik egyetlen nő ruhatárából sem. Nagyon praktikus, hatékony és szó szerint varázslatos a push-up melltartó. Még a kisebb mellekkel rendelkező nők is elkápráztathatnak egy csábító dekoltázzsal. A Cotonella CD023 női gél push-up melltartó elegáns kialakításával hívja fel magára a figyelmet.

Ár idején felülvizsgálat: 4 078 Ft

Heidi Klum Intimates neon rózsaszín melltartó

Új melltartót szeretne vásárolni a munkahelyi alkalmi viselethez? De túl monoton vagy, amikor új darabot választasz? Ha szeretsz divatos és stílusos ruhákat viselni, mindenképpen nézd meg Heida Klum modell gyönyörű Zoe melltartóját. A Zoe Intimates melltartó tökéletes alkalmi viselet munkába, de társasági eseményekre is elegáns blúzok és ruhák alá. A melltartó sima és díszes csipkével van ellátva, ami teljessé teszi az egész megjelenést.

Ár idején felülvizsgálat: 18 990 Ft

Piros bardot melltartó alacsony nyakkivágáshoz

Elegáns melltartó széles dekoltázsokhoz. Pántokkal vagy anélkül… mindkét esetben gyönyörűen körbeöleli a mellek felső részét. A csészék pamuttal vannak bélelve a kényelem érdekében. Bardot melltartó megerősített kosarakkal és kivehető párnázással. Pamut belső kosarak, levehető pántok, klasszikus merevítő és oldalsó merevítő. Hátrögzítés két kampóval, három kihúzási pozícióval. Iva Kubelková ajánlotta!

Ár idején felülvizsgálat: 10 943 Ft

Stílusos balconette melltartó gyönyörű színárnyalatban

Hölgyeim, kezet a szívre, ki tudna ellenállni? Ez a darab kötelező darab a ruhatáradban. Már első pillantásra lenyűgöző a színe és a szabása. De minőségi anyagokkal is büszkélkedhet. Egy melltartó, amely teljesíti elsődleges szerepét, de ennél sokkal többet is tud. A K551 Rose balconette melltartó elegáns, gyönyörű és ellenállhatatlan. És ugyanezt fogja érezni és éreztetni veled is. Egy kifinomult szabás, amely vonzóvá és magabiztossá teszi, és mindenekelőtt szép dekoltázst formál, és támogatja a mellkasát.

Ár idején felülvizsgálat: 13 121 Ft

Megerősített bardot melltartó nyitott dekoltázshoz

Szilárd mell és csábító hasítás? Csak válassza ki a megfelelő melltartótípust. Szeretne új darabot vásárolni, és kíváncsi arra, hogy milyen melltartót válasszon? Szeretne szexi dekoltázst varázsolni és megemelni a melleit? Melyik vágás garantálja a mell erősítését és kerekítését a speciálisan kivágott poharaknak köszönhetően? Fogadjon a híres színésznő, Brigitte Bardot által híressé tett melltartóra. Az Aphelia 01 bárd melltartó megfelelő választást kínál. A cupcakes-szal ellátott megerősített modell tökéletesen illeszkedik. Az erős pont az, hogy tökéletesen támogatja a melleket.

Ár idején felülvizsgálat: 10 666 Ft

Piros háromszög melltartó csipkével és szélesebb körvonallal

A fehérneműk a mindennapi öltözködésünk és mindennapi életünk szerves részét képezik. De természetesen a hölgyek nem csak ruhát akarnak, hogy eltakarják intim testrészeiket. Egy gyönyörű, tökéletesen illeszkedő melltartó jobbá teheti az önérzetet és a közérzetet. Ha olyan melltartómodellt szeretnél, amely biztosan nem csak a gyengéd lelkeket vonzza, de ezzel a modellel elcsábíthatod a partneredet is, vagy flörtölhetsz, és hagyhatod, hogy a darab megmutatkozzon egy póló, top stb. ejtett válla alatt, akkor ez a modell rád vár. Kényeztesse magát valami többel, mint egy minőségi, klasszikus melltartóval.

Ár idején felülvizsgálat: 2 330 Ft

Dekoratív szürke melltartó nagyobb keblekhez

Lányoknak és nőknek, akik szeretik a minőséget és az eleganciát. Adjon kényelmet a testének. Szerezzen be egy olyan melltartót, amely a viselés egész napja alatt gondoskodik a kényelméről, növeli vonzerejét, erősíti önbizalmát és hatékonyan megbirkózik a teltebb formákkal.

Ár idején felülvizsgálat: 9 418 Ft

Modern melltartó klasszikus merevítővel, kis és nagy mellekhez egyaránt

Mindig jó alkalom minőségi alsóneműt vásárolni. Akár kicsi, akár nagy a mellkasa, ezt a modellt örömmel fogja fogadni. Egy melltartó, amely első pillantásra megragadja a tekintetet színével, anyagával és illeszkedésével. A bordó hosszú melltartó bordó színben egy olyan melltartó, amely első látásra lenyűgözi Önt. Kiváló minőségű anyagból készült. Finom szövet és tüll kombinációja, amely egy csipetnyi eleganciát, de egyben csábító hatást is kölcsönöz. Ez a gyönyörű, puha melltartó megfelelő támaszt nyújt a keblének, és formálja a dekoltázsát. Az eleje fűzős szabású. A melltartók közötti középső részt egy finom masni díszíti. A vastagabb pántok egész nap maximális kényelmet biztosítanak, és a testesebb testalkatúak nagyon értékelik. A pántok hátul állíthatóak a maximális kényelem érdekében. A rögzítés hátul klasszikus kampókkal történik, a kerület beállításának lehetőségével.

Világos rózsaszínű sima bardotka levehető hevederekkel

A gyengéd Patricia melltartó lesz a kedvenc fehérneműdarabod. A Bardot mell gyönyörűen vágott körbe, a levehető hevederek lehetővé teszik, hogy egy csupasz vállú vagy mély nyakkivágású felsőben mutassa őket. A hagyományosan megtervezett oldalrögzítés kényelmes, ráadásul nem szorosan illeszkedő ruházat alatt húzódik.

Ár idején felülvizsgálat: 4 979 Ft

Női melltartó bűnös pirosban és szexi szabásban

Mi az, ami garantáltan tetszik egy nőnek, és nem csak az önbecsülését emeli? Mi nyűgözné le a partnerét? Hogyan és mivel tegye magát boldoggá? Dobja fel fehérneműgyűjteményét egy szexi melltartó modellel. A lényeg a szabásban, az anyagban és a színben rejlik. A 496 Paradise Gorsenia lágy, merevítős melltartó szó szerint el fogja ámulatba ejteni Önt és partnerét. Ez növeli az önbizalmat, egy jobb érzés. Alkalmi viseletre is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 13 990 Ft

Luxus erotikus szett csipkés fekete kivitelben

Miamor készlet. Egymás mellett. Tiszta tökéletesség? Tényleg létezik! Ebben a csomagban a tökéletes szerelmespár rejtőzik. Na és? Vigye magával bárhová, élvezni fogja a közösen eltöltött napokat és éjszakákat!

Ár idején felülvizsgálat: 12469 Ft

Ez a neve a melltartó kivágásnak, amelyet a múlt század híres szexbomba, Brigitte Bardot tett híressé. Ez a melltartó jellemző volt rá. Könnyen felismerheti az úgynevezett “erkélyeket”, a melltartók megerősíthetők vagy megerősíthetetlenek. Mindig vannak csontjaik, és a süteményeik egyenes benyomásnak tűnnek. Első pillantásra kissé alacsonynak tűnnek, ami csak optikai hatás. A melltartó hevederei a csészék legszélén helyezkednek el az oldalakon. A nadrág általában levehető hevederekkel rendelkezik.

Ez a típusú melltartó nagyon érzéki és csábító. Tökéletes támaszt adnak a melleknek, és formálják a mellkast is. A levehető hevedereknek köszönhetően az erkélyek alkalmasak például menyasszonyok számára vagy fűző típusú ruhák alatt. Használhatja őket a labda szezonban is. Alkalmas mindennapi viseletre. Próbáld ki ezt a kissé atipikus, de nagyon csábító melltartó-vágást, amelybe beleszeretsz. Kényeztesse magát egy változással.