Részben bélelt melltartók

Nike sportmelltartó nőknek modern szabásban

Sportruházatból sosem elég, különösen alsónemű formájában. Egy melltartó, amely nemcsak az edzőteremben, futáshoz, szabadtéri vagy otthoni edzéshez képezi a ruházat alapját. Hatékony darab, amely minőségével, szabásával és kialakításával felhívja magára a figyelmet. Legalább egy értékes női sportmelltartó modell nem hiányozhat a szekrényéből.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Minőségi, kényelmes, modern melltartó, sportos szabással

Női sportmelltartó tüll részletekkel. Kiváló minőségű, kellemes és tartós anyagból készül, amely megőrzi alakját és színtartósságát. A modern melltartó alkalmas sport- és alkalmi viseletre.

Ár idején felülvizsgálat: 3 070 Ft

Csipke szoptatós melltartó kapcsos kosarakkal

Kényelmes melltartó szoptatós anyáknak 523 Mama Gaia finom kötött anyagból, csipkével díszítve. A kosarak alá vannak fűzve, és belül pamuttal béleltek. A melltartó levehető pántokkal rendelkezik, így a kosarak egy kézzel levehetők és rögzíthetők, ami nagyon kényelmes a baba szoptatása közben.

Ár idején felülvizsgálat: 8 586 Ft

Félig megerősített merevített melltartó nagy mellek számára

A dús idomokkal büszkélkedő hölgyek számára itt egy csodálatos melltartómodell, amely modern dizájnnal nyűgöz le, és hatásával tűnik ki. Gyönyörű mellet és dekoltázst formáz. A 882 M Amanda Maxi félmelltartó kifejezetten a telt keblek számára készült.

Ár idején felülvizsgálat: 12 344 Ft

Gaia Sandy Beige félig párnázott melltartó

Elegáns, félig párnázott melltartó csipkés kivitelben. Praktikus és kényelmes szabásban! A melltartó félig párnázott, T-alakú kosarakkal rendelkezik, amelyeket rugalmas csipke borít. A felső rész csak csipkéből készült, hátul puhított tüllréteggel. Belül a kosarak puha pamuttal vannak bélelve.

Ár idején felülvizsgálat: 7 864 Ft

Félig megerősített melltartó merevítő nélkül a nagyobb keblek számára

Ha egészségügyi okokból nem viselhet merevítővel ellátott melltartót, vagy ha ez a típus egyszerűen nem illik Önhöz, szerezzen be egy merevítő nélküli változatot, amely szintén megfelelő tartást biztosít a melleinek, és garantálja a kényelmet az egész napos viselet során. A merevítő alatti melltartó a szabadidős tevékenységek során is biztosítja a kényelmet.

Női csipke melltartó sötétvörös színben

Hogyan tegye magát biztosan boldoggá? Ennek a gyönyörű melltartónak a megvásárlásával. Ez tetszeni fog Önnek, a pénztárcájának, és biztosan nem fogja elkerülni partnere figyelmét. A csipke melltartó nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. És itt nagyon kedvező áron. A női melltartó Trendyol Lacy egy biztos fogadás, az elégedettség és a siker garanciája.

Ár idején felülvizsgálat: 2 621 Ft

Kedvezményes melltartó időseknek

Feszesítő és csillogó megjelenés! Népszerű, természetes szabás, merevítő nélkül. Kétrészes kosarak szatén kötésből, csipkebetétekkel. A csészék alja béléssel. Habszivaccsal megerősített csészék. Széles, rugalmas szegély a mellrész alatt. Egyszínű tüll hátul.

Ár idején felülvizsgálat: 2 344 Ft

Női dekoratív melltartó nagyobb és nagyobb mellekhez

Szeretne egy új fehérneművel bővíteni a ruhatárát? Egy új melltartót keresel, ami egyszerűen megragadja a tekinteted? Olyan, amelyik kiemelkedik a design és a minőség tekintetében? Akkor ez a modell tetszeni fog Önnek, és hatékonyan bővíti ruhatárát

Ár idején felülvizsgálat: 12 885 Ft

Fekete melltartó Astratexből félig párnázott kosarakkal

Bámulatos kivitelezés minden részletében és abszolút viselési kényelem! Ezt és még sok mást is tud a Chantal Black 1159 melltartó, amely így az igényes ügyfelek minden igényét kielégíti. Ez egy félig párnázott női melltartó, lenyűgözően csábító fekete színben.

Ár idején felülvizsgálat: 6 491 Ft

Női melltartó nagy mellekhez hatékony trimmeléssel

Melyik melltartó semmiképpen sem hiányozhat a ruhatáradból? Melyik darabot értékeli, és nehezen tudná nélkülözni? A válasz az ilyen típusú női nem párnázott melltartó. Hálás leszel, hogy megkaptad. Különösen a testesebb testalkatúak számára nélkülözhetetlen. Az Abigail K285 melltartó semleges fehér színben egy csúcsdarab. Ez a luxus modell a nagyobb mellek alátámasztására szolgáló merevítőkkel van kialakítva. A kosarak úgy vannak vágva, hogy szépen összehúzzák a melleket és a helyükön tartsák őket.

Ár idején felülvizsgálat: 6 491 Ft

Félig megerősített divatmelltartó finom csipkével

A Scarlet Blue melltartó bájos csipkével keretezi dekoltázsát. A népszerű T szabású, félig párnázott kosarak megemelik a melleket és szépen lekerekítik azokat. Az extra kényelem érdekében a kosarak belseje puha pamuttal van bélelve. Alkalmas teltebb keblekkel rendelkező nők számára is.

Ár idején felülvizsgálat: 17 290 Ft

Fekete félig párnázott zsugorodó melltartó

Elegáns kialakítás, félig átlátszó csipkebetétekkel a kosarak felső szélén, amelyek a pántokig érnek, így a melltartó csábító megjelenést kölcsönöz. A különleges szabás biztosítja, hogy a keblek egy számmal kisebbnek tűnjenek, míg a merevítők szép dekoltázst eredményeznek. A pántok állíthatóak. A kampós és szemes rögzítés a nagyobb méreteknél kissé szélesebb.

Ár idején felülvizsgálat: 4 841 Ft

Fekete-fehér csipke melltartó szett merevítővel

Kényelmet nyújt, de vonzerőt és magabiztosságot is kölcsönöz. És általában véve van némi hatása arra, hogy hogyan érzi magát a nap folyamán. Már nem az intim területek elfedésének elsődleges célját szolgálja. Ma már többet várunk egy minőségi melltartótól. Egy olyan melltartó pedig, amely minőségben, teljesítményben és 2 darabot tartalmazó, kedvező árú szettben kiemelkedik, mindezt megadja Önnek.

Ár idején felülvizsgálat: 28 Ft

Lightening melltartó csipkebetéttel

Fényesítő melltartó merevítő nélkül. Értékes csipkével díszített csészék, párnázott pántok könnyítik a hátat. Elasztikus merevítő a kényelmes illeszkedésért.

Ár idején felülvizsgálat: 3 038 Ft

Modern melltartó klasszikus merevítővel, kis és nagy mellekhez egyaránt

Mindig jó alkalom minőségi alsóneműt vásárolni. Akár kicsi, akár nagy a mellkasa, ezt a modellt örömmel fogja fogadni. Egy melltartó, amely első pillantásra megragadja a tekintetet színével, anyagával és illeszkedésével. A bordó hosszú melltartó bordó színben egy olyan melltartó, amely első látásra lenyűgözi Önt. Kiváló minőségű anyagból készült. Finom szövet és tüll kombinációja, amely egy csipetnyi eleganciát, de egyben csábító hatást is kölcsönöz. Ez a gyönyörű, puha melltartó megfelelő támaszt nyújt a keblének, és formálja a dekoltázsát. Az eleje fűzős szabású. A melltartók közötti középső részt egy finom masni díszíti. A vastagabb pántok egész nap maximális kényelmet biztosítanak, és a testesebb testalkatúak nagyon értékelik. A pántok hátul állíthatóak a maximális kényelem érdekében. A rögzítés hátul klasszikus kampókkal történik, a kerület beállításának lehetőségével.

Rózsaszín, félig párnázott melltartó, nagy mellek számára alkalmas

Az alsónemű elengedhetetlen. Az általunk választott fehérnemű befolyásolja az általános hangulatunkat és azt, hogy hogyan érezzük magunkat. A választás nemcsak az anyagtól, a szabástól, hanem az általános kialakítástól is függ. Egy fehérnemű szetthez biztosan tartozik legalább egy lágy rózsaszínű melltartó.

Ár idején felülvizsgálat: 12 469 Ft

Virágos melltartó csontokkal és félig megerősített csészékkel

Gyönyörű női melltartó szép áron, amely nem terheli a pénztárcáját.

Ár idején felülvizsgálat: 2 760 Ft

Rózsaszín csipke zsugorodó melltartó nagy volumenű keblekhez

Nem kell mindig mások előtt fitogtatnia az előnyeit. Éppen ezért sok nő, akinek testesebb a mellkasa, gyakran nyúl a zsugorodó melltartóhoz. Ez a tisztán praktikus darab azonban gyönyörűen is nézhet ki, és természetesnek és kényelmesnek kell éreznie magát. A bpc selection márka kedvező dupla csomaggal jelentkezett a Pink Collection zsugorodó melltartóból.

Ár idején felülvizsgálat: 28 Ft

Gaia Alexia félig párnázott melltartó magasabb kosarakkal

A fehér félpárnás melltartó Alexia káprázatos dekoltázst varázsol, megemeli a kisebb melleket, és a nagyobbaknak is megadja a szükséges tartást. Az alsónemű alja olyan erősítést tartalmaz, amely a térfogatot a középvonal felé tolja el. Az egész kosárkát rugalmas szövet díszíti, finom geometriai mintával, amely különösen a felső szélénél tűnik ki, ahol a teljes kosár véget ér.

Ár idején felülvizsgálat: 8724 Ft

Sima, félig párnázott melltartó fekete színben

A Sophie félig párnázott melltartó egy hízelgő fehérneműmodell, amelyet biztosan nem csak a partnered elbűvölésére, hanem különösen a mindennapi viseletben fogsz használni. A melltartó tökéletesen illeszkedik, és a tökéletes illeszkedésnek köszönhetően könnyedén megemeli és formálja a melleket. Ráadásul a kerület szorosan és kényelmesen illeszkedik a testhez, és az elasztán garanciájának köszönhetően nem szorít vagy csíp.

Ár idején felülvizsgálat: 7 254 Ft

Félig megerősített női melltartó romantikus kialakításban

Romantikus, félig testhezálló modell finom, pöttyös hálóból készült. A csészék felső vonalát virágos hímzés díszíti. A csészék belül pamuttal vannak bélelve. A vállpántok állíthatóak, de nem levehetőek. Ez biztosítja a stabilitást és a szilárd alátámasztást. A kerületet függőleges megerősítések is kiegészítik. Egy luxus darab, amely a közepes és nagy keblekkel rendelkező hölgyeknek is tetszeni fog. Kíméletes és kényelmes.

Ár idején felülvizsgálat: 11956 Ft

A félig megerősített melltartó a megerősített melltartó és a megerősítetlen melltartó keveréke. Elmondható, hogy az egyes változatokból a legjobbat vette. Tehát, ha nem biztos abban, hogy erősített vagy nem erősített melltartót vásárol-e, akkor válasszon egy félig megerősített melltartót. Ezeknek a melltartóknak csak alul megerősített csészéjük van, ezért kiváló kompromisszumot jelentenek a megerősített fehérneműt kedvelő nők számára, de azok számára is, akik csak a csontokat kedvelik. Ezek a melltartók kiváló kivágással rendelkeznek, és nagyobb pohárméretekhez is alkalmasak.

Az alsó megerősítés biztosítja, hogy a melleid teltebbek legyenek, a csipke pedig aláhúzza a nőiességet és az érzékiséget. Ezek kényelmes melltartók, amelyeket minden nő megengedhet magának. Nagy előnye, hogy kisebb, de nagyobb mellű nőknek is alkalmas. Ezek a melltartók is megfizethetőek, és hízelegnek az alakodnak is.