Részben bélelt melltartók

Női csipke melltartó sötétvörös színben

Hogyan tegye magát biztosan boldoggá? Ennek a gyönyörű melltartónak a megvásárlásával. Ez tetszeni fog Önnek, a pénztárcájának, és biztosan nem fogja elkerülni partnere figyelmét. A csipke melltartó nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. És itt nagyon kedvező áron. A női melltartó Trendyol Lacy egy biztos fogadás, az elégedettség és a siker garanciája.

Ár idején felülvizsgálat: 2 621 Ft

Félig megerősített divatmelltartó finom csipkével

A Scarlet Blue melltartó bájos csipkével keretezi dekoltázsát. A népszerű T szabású, félig párnázott kosarak megemelik a melleket és szépen lekerekítik azokat. Az extra kényelem érdekében a kosarak belseje puha pamuttal van bélelve. Alkalmas teltebb keblekkel rendelkező nők számára is.

Ár idején felülvizsgálat: 17 290 Ft

Rózsaszín, félig párnázott melltartó, nagy mellek számára alkalmas

Az alsónemű elengedhetetlen. Az általunk választott fehérnemű befolyásolja az általános hangulatunkat és azt, hogy hogyan érezzük magunkat. A választás nemcsak az anyagtól, a szabástól, hanem az általános kialakítástól is függ. Egy fehérnemű szetthez biztosan tartozik legalább egy lágy rózsaszínű melltartó.

Ár idején felülvizsgálat: 12 469 Ft

Virágos melltartó csontokkal és félig megerősített csészékkel

Gyönyörű női melltartó szép áron, amely nem terheli a pénztárcáját.

Ár idején felülvizsgálat: 2 760 Ft

Félig megerősített női melltartó romantikus kialakításban

Romantikus, félig testhezálló modell finom, pöttyös hálóból készült. A csészék felső vonalát virágos hímzés díszíti. A csészék belül pamuttal vannak bélelve. A vállpántok állíthatóak, de nem levehetőek. Ez biztosítja a stabilitást és a szilárd alátámasztást. A kerületet függőleges megerősítések is kiegészítik. Egy luxus darab, amely a közepes és nagy keblekkel rendelkező hölgyeknek is tetszeni fog. Kíméletes és kényelmes.

Ár idején felülvizsgálat: 11956 Ft

A félig megerősített melltartó a megerősített melltartó és a megerősítetlen melltartó keveréke. Elmondható, hogy az egyes változatokból a legjobbat vette. Tehát, ha nem biztos abban, hogy erősített vagy nem erősített melltartót vásárol-e, akkor válasszon egy félig megerősített melltartót. Ezeknek a melltartóknak csak alul megerősített csészéjük van, ezért kiváló kompromisszumot jelentenek a megerősített fehérneműt kedvelő nők számára, de azok számára is, akik csak a csontokat kedvelik. Ezek a melltartók kiváló kivágással rendelkeznek, és nagyobb pohárméretekhez is alkalmasak.

Az alsó megerősítés biztosítja, hogy a melleid teltebbek legyenek, a csipke pedig aláhúzza a nőiességet és az érzékiséget. Ezek kényelmes melltartók, amelyeket minden nő megengedhet magának. Nagy előnye, hogy kisebb, de nagyobb mellű nőknek is alkalmas. Ezek a melltartók is megfizethetőek, és hízelegnek az alakodnak is.