Részben bélelt melltartók

Fekete melltartó csíkos kivágásokkal

A szép és modern megjelenés mellett kényelmet és komfortot is igényel a melltartójától hétköznapi viselethez? Akkor próbálja ki ezt a fekete Gaia Luna/B4 női melltartót, amely a legapróbb részletekig kidolgozott. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik, tökéletesen tart és szépen formálja a mellet

Ár idején felülvizsgálat: 9 714 Ft

Casteless melltartó világoskék színben

A Lace Bralette Breeze egy csipke ékszer. Hálós, könnyű, és a merevítő nélküli kialakításnak köszönhetően addiktívan kényelmes.

A kis melleknek is megfelelő melltartó. Félig megerősített háromszög kosarak merevítő nélkül. Csipke melltartó kerület. Két kampós és szemes hátrögzítés három lehúzási pozícióval.

Ár idején felülvizsgálat: 9 511 Ft

Rózsaszín csipke zsugorodó melltartó nagy volumenű keblekhez

Nem kell mindig mások előtt fitogtatnia az előnyeit. Éppen ezért sok nő, akinek testesebb a mellkasa, gyakran nyúl a zsugorodó melltartóhoz. Ez a tisztán praktikus darab azonban gyönyörűen is nézhet ki, és természetesnek és kényelmesnek kell éreznie magát. A bpc selection márka kedvező dupla csomaggal jelentkezett a Pink Collection zsugorodó melltartóból.

Modern női melltartó nagy melleknek is alkalmas

Az, ahogyan választasz, nagyban meghatározza, hogyan érzed magad a nap folyamán. Válassza a megfelelőt, és kényelmesen, kényelmesen, vonzóan fogja érezni magát. Kényeztesse magát egy hatékony és modern női melltartóval erre a célra. Minden korosztály számára alkalmas. És itt a méret nem számít. Kisebb és nagyobb keblekhez egyaránt alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 12 037 Ft

Nike sportmelltartó nőknek modern szabásban

Sportruházatból sosem elég, különösen alsónemű formájában. Egy melltartó, amely nemcsak az edzőteremben, futáshoz, szabadtéri vagy otthoni edzéshez képezi a ruházat alapját. Hatékony darab, amely minőségével, szabásával és kialakításával felhívja magára a figyelmet. Legalább egy értékes női sportmelltartó modell nem hiányozhat a szekrényéből.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Elegáns Gaia Sandy félig párnázott melltartó

Néha emberfeletti feladat olyan melltartót találni, amely tökéletesen illeszkedik és egyben tisztességes is. A nagyobb keblekkel büszkélkedő nők számára ez gyakran rémálom. Ezért ez az egyedi Sandy melltartó a Gaiától biztosan mosolyt csal az arcodra. Elegáns kialakítása kéz a kézben jár a lenyűgöző praktikummal és kényelemmel, ami ugyanolyan fontos.

Ár idején felülvizsgálat: 12 473 Ft

Nike sportmelltartó nőknek modern szabásban

Sportruházatból sosem elég, különösen alsónemű formájában. Egy melltartó, amely nemcsak az edzőteremben, futáshoz, szabadtéri vagy otthoni edzéshez képezi a ruházat alapját. Hatékony darab, amely minőségével, szabásával és kialakításával felhívja magára a figyelmet.

Ár idején felülvizsgálat: 5 793 Ft

Minőségi, kényelmes, modern melltartó, sportos szabással

Női sportmelltartó tüll részletekkel. Kiváló minőségű, kellemes és tartós anyagból készül, amely megőrzi alakját és színtartósságát. A modern melltartó alkalmas sport- és alkalmi viseletre.

Ár idején felülvizsgálat: 3 070 Ft

Pöttyös és virágos hímzéssel díszített gyengéd, félig szabott melltartó

Kisebb és nagyobb keblekkel rendelkező nők és lányok számára egyaránt alkalmas melltartó. A testesebb testalkatúak értékelni fogják ezt a fajta melltartót, mivel megbízhatóan megbirkózik a nagy mellekkel. Félig párnázott melltartó, amely szabásában, anyagában és kialakításában is kiemelkedő.

Ár idején felülvizsgálat: 9 365 Ft

Világos rózsaszín, félig párnázott AVA melltartó mérete

Női melltartó mintás mikroszálas anyagból, virágmotívummal és csipkével. A félig párnázott kosarak merevítővel rendelkeznek. Oldalai elasztikusak, hálóval béleltek, függőleges merevítőkkel megerősítettek, és viselés közben nem nyúlnak. A pántok állíthatóak, de nem oldhatóak le. A melltartó gyönyörűen átöleli a mellkast, a mellkas közepe felé húzza és szépen megemeli azt.

Ár idején felülvizsgálat: 7 100 Ft

Csipke szoptatós melltartó kapcsos kosarakkal

Kényelmes melltartó szoptatós anyáknak 523 Mama Gaia finom kötött anyagból, csipkével díszítve. A kosarak alá vannak fűzve, és belül pamuttal béleltek. A melltartó levehető pántokkal rendelkezik, így a kosarak egy kézzel levehetők és rögzíthetők, ami nagyon kényelmes a baba szoptatása közben.

Ár idején felülvizsgálat: 8 586 Ft

Eredeti félig párnázott melltartó színes virágmintával

Szereti az érdekes nyomatokkal és szokatlan mintákkal ellátott melltartókat? Ha igen, akkor imádni fogod ezt a stílusos Exotic Mistry Ava Bras fűszeres színben.

Ár idején felülvizsgálat: 13 141 Ft

Félig megerősített merevített melltartó nagy mellek számára

A dús idomokkal büszkélkedő hölgyek számára itt egy csodálatos melltartómodell, amely modern dizájnnal nyűgöz le, és hatásával tűnik ki. Gyönyörű mellet és dekoltázst formáz. A 882 M Amanda Maxi félmelltartó kifejezetten a telt keblek számára készült.

Ár idején felülvizsgálat: 12 344 Ft

Gaia Alexia félig párnázott melltartó magasabb kosarakkal

A fehér félpárnás melltartó Alexia káprázatos dekoltázst varázsol, megemeli a kisebb melleket, és a nagyobbaknak is megadja a szükséges tartást. Az alsónemű alja olyan erősítést tartalmaz, amely a térfogatot a középvonal felé tolja el. Az egész kosárkát rugalmas szövet díszíti, finom geometriai mintával, amely különösen a felső szélénél tűnik ki, ahol a teljes kosár véget ér.

Ár idején felülvizsgálat: 8 724 Ft

Gaia Sandy Beige félig párnázott melltartó

Elegáns, félig párnázott melltartó csipkés kivitelben. Praktikus és kényelmes szabásban! A melltartó félig párnázott, T-alakú kosarakkal rendelkezik, amelyeket rugalmas csipke borít. A felső rész csak csipkéből készült, hátul puhított tüllréteggel. Belül a kosarak puha pamuttal vannak bélelve.

Ár idején felülvizsgálat: 7 864 Ft

Félig megerősített melltartó merevítő nélkül a nagyobb keblek számára

Ha egészségügyi okokból nem viselhet merevítővel ellátott melltartót, vagy ha ez a típus egyszerűen nem illik Önhöz, szerezzen be egy merevítő nélküli változatot, amely szintén megfelelő tartást biztosít a melleinek, és garantálja a kényelmet az egész napos viselet során. A merevítő alatti melltartó a szabadidős tevékenységek során is biztosítja a kényelmet.

Body melltartó keskeny szürke virágos csipkével

Félpárnás melltartó meleg bézs színben, a 1030-as modell alapján készült szabással. A pántok állíthatóak, de nem levehetőek. A modell kétsoros kampókkal rögzíthető, három lehetőséggel a kerület beállítására. Ez a gyönyörű színekben pompázó Desert Flower melltartó kiemeli a női test és bőr kecsességét.

Ár idején felülvizsgálat: 9 133 Ft

Finom csipkével díszített félig megerősített melltartó

Szenzuálisan csábító melltartómodell, amely kiemeli a melleket, miközben határozott támaszt nyújt.
A melltartó szexi csipkéből készült. Virágmintával díszített. A kosarak között egy fényes díszítés emelkedik ki.

Ár idején felülvizsgálat: 14 113 Ft

Női csipke melltartó sötétvörös színben

Hogyan tegye magát biztosan boldoggá? Ennek a gyönyörű melltartónak a megvásárlásával. Ez tetszeni fog Önnek, a pénztárcájának, és biztosan nem fogja elkerülni partnere figyelmét. A csipke melltartó nem hiányozhat egyetlen szekrényből sem. És itt nagyon kedvező áron. A női melltartó Trendyol Lacy egy biztos fogadás, az elégedettség és a siker garanciája.

Ár idején felülvizsgálat: 2 621 Ft

Kedvezményes melltartó időseknek

Feszesítő és csillogó megjelenés! Népszerű, természetes szabás, merevítő nélkül. Kétrészes kosarak szatén kötésből, csipkebetétekkel. A csészék alja béléssel. Habszivaccsal megerősített csészék. Széles, rugalmas szegély a mellrész alatt. Egyszínű tüll hátul.

Ár idején felülvizsgálat: 2 344 Ft

Női dekoratív melltartó nagyobb és nagyobb mellekhez

Szeretne egy új fehérneművel bővíteni a ruhatárát? Egy új melltartót keresel, ami egyszerűen megragadja a tekinteted? Olyan, amelyik kiemelkedik a design és a minőség tekintetében? Akkor ez a modell tetszeni fog Önnek, és hatékonyan bővíti ruhatárát

Ár idején felülvizsgálat: 12 885 Ft

Fekete melltartó Astratexből félig párnázott kosarakkal

Bámulatos kivitelezés minden részletében és abszolút viselési kényelem! Ezt és még sok mást is tud a Chantal Black 1159 melltartó, amely így az igényes ügyfelek minden igényét kielégíti. Ez egy félig párnázott női melltartó, lenyűgözően csábító fekete színben.

Ár idején felülvizsgálat: 6 491 Ft

Női melltartó nagy mellekhez hatékony trimmeléssel

Melyik melltartó semmiképpen sem hiányozhat a ruhatáradból? Melyik darabot értékeli, és nehezen tudná nélkülözni? A válasz az ilyen típusú női nem párnázott melltartó. Hálás leszel, hogy megkaptad. Különösen a testesebb testalkatúak számára nélkülözhetetlen. Az Abigail K285 melltartó semleges fehér színben egy csúcsdarab. Ez a luxus modell a nagyobb mellek alátámasztására szolgáló merevítőkkel van kialakítva. A kosarak úgy vannak vágva, hogy szépen összehúzzák a melleket és a helyükön tartsák őket.

Ár idején felülvizsgálat: 6 491 Ft

Félig megerősített divatmelltartó finom csipkével

A Scarlet Blue melltartó bájos csipkével keretezi dekoltázsát. A népszerű T szabású, félig párnázott kosarak megemelik a melleket és szépen lekerekítik azokat. Az extra kényelem érdekében a kosarak belseje puha pamuttal van bélelve. Alkalmas teltebb keblekkel rendelkező nők számára is.

Ár idején felülvizsgálat: 17 290 Ft

1 2

A félig megerősített melltartó a megerősített melltartó és a megerősítetlen melltartó keveréke. Elmondható, hogy az egyes változatokból a legjobbat vette. Tehát, ha nem biztos abban, hogy erősített vagy nem erősített melltartót vásárol-e, akkor válasszon egy félig megerősített melltartót. Ezeknek a melltartóknak csak alul megerősített csészéjük van, ezért kiváló kompromisszumot jelentenek a megerősített fehérneműt kedvelő nők számára, de azok számára is, akik csak a csontokat kedvelik. Ezek a melltartók kiváló kivágással rendelkeznek, és nagyobb pohárméretekhez is alkalmasak.

Az alsó megerősítés biztosítja, hogy a melleid teltebbek legyenek, a csipke pedig aláhúzza a nőiességet és az érzékiséget. Ezek kényelmes melltartók, amelyeket minden nő megengedhet magának. Nagy előnye, hogy kisebb, de nagyobb mellű nőknek is alkalmas. Ezek a melltartók is megfizethetőek, és hízelegnek az alakodnak is.