Szoptatós melltartók

Csipke szoptatós melltartó kapcsos kosarakkal

Kényelmes melltartó szoptatós anyáknak 523 Mama Gaia finom kötött anyagból, csipkével díszítve. A kosarak alá vannak fűzve, és belül pamuttal béleltek. A melltartó levehető pántokkal rendelkezik, így a kosarak egy kézzel levehetők és rögzíthetők, ami nagyon kényelmes a baba szoptatása közben.

Ár idején felülvizsgálat: 8 586 Ft

Kismama melltartó puha pamutból

Szoptatós melltartó merevítő nélkül, formázott kosarak varrás nélkül, enyhén párnázott pántok. Puha pamutból készült. A csatos rögzítésnek köszönhetően könnyen lecsatolható. Hosszabbított hátsó rögzítés a terhesség és a szoptatás alatti térfogatszabályozás érdekében.

Kényelmes kismama melltartó felső olasz Fashion Margo

Terhességhez és szoptatáshoz alkalmas melltartó felső. Puha kosarakkal rendelkezik, merevítők és megerősítések nélkül. Hüvelybe hajtogatottak, így könnyen elérheti a melleit. Az alsó szegély elasztikus, és a háton lévő csipkeapplikáció kiemelkedik. Az anyag kellemes és puha tapintású.

Ár idején felülvizsgálat: 5 021 Ft

Luxus szoptatós melltartó fekete csipkéből Anita Fleur 5053

A terhesség és a szoptatás alatt a női test kétségtelenül fokozott kényelmet igényel. Különösen a mell területén, amely most érzékenyebb, mint valaha. Ezért fejlesztették ki a kismama- vagy szoptatós melltartókat. Ezek ideális megoldást jelentenek mind a várandós, mind az újdonsült anyák számára, mivel minden változást a legnagyobb érzékenységgel vesznek figyelembe, és lehetővé teszik a baba gyors és egyszerű szoptatását anélkül, hogy a melltartót le kellene venni. A fent leírt funkció mellett az Anita Fleur szoptatós melltartó gyönyörűen illeszkedik a testhez.

Ár idején felülvizsgálat: 18 988 Ft

Kiváló minőségű anyagból készült, csipkével díszített, nem párnázott szoptatós melltartó

Élete egyik legfontosabb szerepére készül? Nem csak a babának való ruhákat, hanem olyan praktikus darabokat is kapsz, amelyek nélkülözhetetlenek egy újdonsült anyuka számára? Akkor értékelni fogja ezt a szoptatós melltartót. Egy gyönyörű, nélkülözhetetlen fehérnemű minden modern anyuka számára.

Ár idején felülvizsgálat: 13 340 Ft

Női Serenity melltartó várandós kismamáknak

A női alsónemű alapvető szerepet játszik. Ez kétszeresen igaz a kismama fehérneműkre. Itt nemcsak az anyag, hanem a design is prioritást élvez. Minden kismama számára létezik egy praktikus, kiváló minőségű és modern női melltartó.

Ár idején felülvizsgálat: 10 490 Ft

Fekete kismama sportmelltartó

Kényelmes fekete szoptatós melltartó minden anyukának, aki tudja, mit érdemel.

Ár idején felülvizsgálat: 13 440 Ft

Kényelmes, modern, nem párnázott melltartó – 2 darab a csomagban

Hölgyeim, egy kényelmes melltartómodellt keresnek, amely egyszerűen meghódítja önöket, és szerelem lesz első látásra? Egy darab, ami elkápráztat? A híres bloggerek által kedvelt melltartó. Ha egyszer felveszed, meg fogod érteni. És mivel annyira nagyszerű, itt egy praktikus 2 darabos csomagban kínáljuk. Boldoggá teszed magad és a pénztárcádat. Egy olyan melltartómodell, amely kötelező darab.

Ár idején felülvizsgálat: 28 Ft

Speciális kismamák vannak a piacon terhes és szoptató nők számára. Ezek a melltartók megakadályozzák az anyatej beszivárgását az emlőbe. Biztosan értékelni fogja a cserélhető betéteket. A kismama melltartókat azért varrják, hogy maximális kényelmet nyújtsanak a szoptató nők számára. Tökéletesen alkalmazkodnak a mell megnagyobbodó alakjaihoz, és a levehető elülső résznek köszönhetően gondoskodnak a csecsemő kényelmes szoptatásáról. Ugyanakkor tökéletesen támogatják a melleket is, amelyek nagyon terheltek a terhesség alatt és a szülés után.

Ma már biztosan nem az a helyzet, hogy a terhes nők és a szoptató anyák nem viselhetnek gyönyörű és szexi melltartót. A melltartók kínálata nagyon változatos, és a kismamák minden jövőbeli csecsemő vagy szoptató nő ruhatárának részévé váltak. A kismamák is hangsúlyozzák a kényelmet, de a tervezés is fontos szerepet játszik. Legyen szép még anyaként is, maximális kényelmet nyújtson magának és a babának. A kismama melltartója megkönnyíti az Ön számára a szoptatást és a babaápolást.