Szoptatós melltartók

Kényelmes kismama melltartó felső olasz Fashion Margo

Terhességhez és szoptatáshoz alkalmas melltartó felső. Puha kosarakkal rendelkezik, merevítők és megerősítések nélkül. Hüvelybe hajtogatottak, így könnyen elérheti a melleit. Az alsó szegély elasztikus, és a háton lévő csipkeapplikáció kiemelkedik. Az anyag kellemes és puha tapintású.

Ár idején felülvizsgálat: 5 021 Ft

Fekete kismama sportmelltartó

Kényelmes fekete szoptatós melltartó minden anyukának, aki tudja, mit érdemel.

Ár idején felülvizsgálat: 13 440 Ft

Speciális kismamák vannak a piacon terhes és szoptató nők számára. Ezek a melltartók megakadályozzák az anyatej beszivárgását az emlőbe. Biztosan értékelni fogja a cserélhető betéteket. A kismama melltartókat azért varrják, hogy maximális kényelmet nyújtsanak a szoptató nők számára. Tökéletesen alkalmazkodnak a mell megnagyobbodó alakjaihoz, és a levehető elülső résznek köszönhetően gondoskodnak a csecsemő kényelmes szoptatásáról. Ugyanakkor tökéletesen támogatják a melleket is, amelyek nagyon terheltek a terhesség alatt és a szülés után.

Ma már biztosan nem az a helyzet, hogy a terhes nők és a szoptató anyák nem viselhetnek gyönyörű és szexi melltartót. A melltartók kínálata nagyon változatos, és a kismamák minden jövőbeli csecsemő vagy szoptató nő ruhatárának részévé váltak. A kismamák is hangsúlyozzák a kényelmet, de a tervezés is fontos szerepet játszik. Legyen szép még anyaként is, maximális kényelmet nyújtson magának és a babának. A kismama melltartója megkönnyíti az Ön számára a szoptatást és a babaápolást.