Sielei melltartó

Minőségi és elegáns fehérneműt keres? Próbálja ki a Sielei melltartókat, amelyek szokatlan és ötletes formájú fehérneműkkel vonzzák Önt. Az olasz Sielei márka olyan gél-, push-up– és csipkemodellek gyártásával foglalkozik, amelyek még a legigényesebb vásárlók figyelmét is felkeltik. Ennek az érdekes olasz márkának a melltartója azoknak a nőknek fog tetszeni, akik kifinomult ízléssel rendelkeznek. Örömmel fogja tudni, hogy a modellek elérhető áron kaphatók.

Van kisebb melled? Próbálja ki az új Fantastic kollekció Sielei gélmelltartóját, amely push-up és elképesztő simasággal büszkélkedhet. Egész napos viseletre tervezték, levehető hevederekkel rendelkezik, a gélkitöltés pedig vonzó nyakkivágást biztosít. A fűző melltartó tökéletes ruhákhoz és felsőkhöz. A kerülete körül szilikon szalag található, amely rögzíti a testet. A szilikon és szövetpántok teljes mértékben elérhetőek. Női melltartó kissé megerősített csészékkel tökéletesen tartja a mellet. Nincsenek szélesebb hevederek a kényelmes viselet érdekében. A Sielei melltartók fekete, fehér és bézs színben varázsolnak el!

Luxus varrás nélküli melltartó csipkés részletekkel

Ha új alsóneműt keresel, akkor figyelj! Ha fehérneműgyűjteményed megújulásra szorul, vagy még mindig a tökéletes melltartómodellt keresed, akkor már meg is találtad. Ez a darab nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem. Az első pillantásra feltűnő melltartó számos előnnyel jár. Ez egy kötelező darab. Gyönyörű és elegáns.

Ár idején felülvizsgálat: 9 133 Ft

Női szuper push up melltartó merevítővel

Női szuper push up melltartó merevítővel a Sielei új Wonder Lace kollekciójából, amely a dupla push up géltöltésnek köszönhetően akár két számmal is megnöveli a pocakodat és tökéletesen kerek dekoltázst formáz. A pántok hossza könnyen állítható. A csipkekeret két kampós hátsó záródással és négy pozícióval rendelkezik. A csészék teljesen simák. A finom virágos csipke a melltartó körüli részen lágy és romantikus megjelenést kölcsönöz a melltartónak.

Ár idején felülvizsgálat: 8 045 Ft

Kényelmes, nem erősített sima melltartó fehér színben

Női nem párnázott melltartó a Sielei-tól. Sima, nem párnázott, varrás nélküli, fehér színű melltartó. A puha és könnyű anyagnak köszönhetően ez a modell nagyon népszerű a nők körében. A kosarak külső oldalának belső oldalára szövetből készült rugalmas megerősítések vannak varrva.

Ár idején felülvizsgálat: 7 698 Ft

Luxus varrás nélküli melltartó csipkés részletekkel

Ha új alsóneműt keres, akkor vigyázzon. Akár a fehérneműgyűjteményednek szüksége van egy frissítésre, akár még mindig a tökéletes melltartót keresed, már megtaláltad. Ez a darab nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem. Az első pillantásra feltűnő melltartó számos előnnyel jár. Ez egy kötelező darab. Gyönyörű és elegáns.

Ár idején felülvizsgálat: 8 724 Ft

Sima Sielei melltartó csipkés körítéssel

Elegáns női melltartó a Sielei új Wonder Lace kollekciójából. Finoman merevített melltartó, a kosaraknál sima anyaggal kombinált merevítővel, szélesebb csipkés központtal. A melltartó rugalmas oldalsó merevítőkkel rendelkezik, hogy jobban illeszkedjen a testhez. A szorosan varrott pántok hossza könnyen állítható. A hátsó rögzítés két kampóval és négy pozícióval rendelkezik. Tartalmaz egy körméret-hosszabbítót.

Ár idején felülvizsgálat: 8 599 Ft

Piros bardot melltartó alacsony nyakkivágáshoz

Elegáns melltartó széles dekoltázsokhoz. Pántokkal vagy anélkül… mindkét esetben gyönyörűen körbeöleli a mellek felső részét. A csészék pamuttal vannak bélelve a kényelem érdekében. Bardot melltartó megerősített kosarakkal és kivehető párnázással. Pamut belső kosarak, levehető pántok, klasszikus merevítő és oldalsó merevítő. Hátrögzítés két kampóval, három kihúzási pozícióval. Iva Kubelková ajánlotta!

Ár idején felülvizsgálat: 10 943 Ft

Sima test melltartó – Push – Up hatás gélkitöltéssel

Női melltartó a Siélei új FANTASTIC kollekciójából. Divatos sima gél melltartó csontokkal fehér, fekete, krém vagy bronz színben. A melltartó teljesen sima és finom csészékkel rendelkezik, amelyek belső részükön a Push – Up effektust formázzák gélkitöltéssel, miközben megnövelik a mellkasodat és gyönyörű keretet hoznak létre. A keskeny hevedereket anyagból varrják, hosszuk könnyen állítható és levehető. A melltartó keskeny közepű és kettős varrással ellátott rugalmas kerülettel rendelkezik, amely két horogban és négy helyzetben végződik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 045 Ft