Pánt nélküli melltartók

Szereted a fehérnemű viselésének kényelmes módját? Szerezzen be egy pánt nélküli, önálló melltartót, amely örömet okoz, ha könnyű modelleket visel, vagy olyan ruhát visel, amely feltárja a hátát. A láthatatlan szilikon melltartó az egyik lehetőség. Nagyszerű, hogy növekvő hangerővel büszkélkedhet. A kisebb mellű nők száz százalékosan értékelni fogják. Belül ragasztó antiallergén szilikon réteggel van bevonva, amely biztosítja a melltartó szenzációs tartását a testen. Nincs szüksége hevederekre vagy hevederekre a hátán.

A sima felület és a test színe játssza a hangot, valamint a szalagok hiánya, amit különösen értékelni fog a mély nyakkivágások esetén. Nem biztos, hogy tudta, hogy akár 60 felhasználás is eltarthat. A push-up hatású, önálló modellek sehol sem nyomulnak, és láthatatlanok a ruházat alatt. Akár A, B, C vagy D méretet választja, minden mozdulatnál tökéletes lesz. Szilikon ragasztóval ellátott, antibakteriális és antisztatikus tulajdonságú puha poharak illenek a hanghoz.

Pánt nélküli push-up melltartó pántok és hátrész nélkül

Van otthon egy gyönyörű formaruhád, aminek a háta laza? Sajnos nincs otthon olyan melltartód, amit felvehetnél a ruha alá? Elég kényelmetlen csak úgy melltartó nélkül kimenni, zsinór nélkül, ha a ruha laza, és valami látható lehet Éppen ezért tökéletes egy öntapadós melltartó, amelynek nincsenek pántjai, és nem kell meghúzni. Így nem látszik semmi a ruha alatt. A melltartót a melltartó belsejében lévő ragasztó tartja a helyén. Először az egyes osztott kosárkákat kell felragasztani a mellkasodra. Ezután össze kell húznia a kosárkákat a melltartó ülésén található kampó segítségével.

Ár idején felülvizsgálat: 6 977 Ft

Piros bardot melltartó alacsony nyakkivágáshoz

Elegáns melltartó széles dekoltázsokhoz. Pántokkal vagy anélkül… mindkét esetben gyönyörűen körbeöleli a mellek felső részét. A csészék pamuttal vannak bélelve a kényelem érdekében. Bardot melltartó megerősített kosarakkal és kivehető párnázással. Pamut belső kosarak, levehető pántok, klasszikus merevítő és oldalsó merevítő. Hátrögzítés két kampóval, három kihúzási pozícióval. Iva Kubelková ajánlotta!

Ár idején felülvizsgálat: 10 943 Ft

Világos rózsaszínű sima bardotka levehető hevederekkel

A gyengéd Patricia melltartó lesz a kedvenc fehérneműdarabod. A Bardot mell gyönyörűen vágott körbe, a levehető hevederek lehetővé teszik, hogy egy csupasz vállú vagy mély nyakkivágású felsőben mutassa őket. A hagyományosan megtervezett oldalrögzítés kényelmes, ráadásul nem szorosan illeszkedő ruházat alatt húzódik.

Ár idején felülvizsgálat: 4 979 Ft