Öntartó melltartó push-up hatás

Nem minden hölgy dicsekedhet dús mellével, vagy nincs bátorsága mély nyakkivágású és kitett hátú ruhákat viselni melltartó nélkül. Mit tegyünk, ha beleszeret egy olyan ruhába, amely egy kis csodát igényel, az úgynevezett láthatatlan melltartót, amely optikailag megnöveli a mellét? Csak nézze meg az önálló modellt, push-up hatással.

Az abszolút trend egy önálló darab fűzéssel, ennek köszönhetően lélegzetelállító nyakkivágást érhet el. Teljesebb mellkép már nem érhető el! Ez a modell tökéletes nyári ruhákhoz, estélyi ruhákhoz és pánt nélküli felsőkhöz. A melltartó szabadon eltávolítható. Héjként illeszkedik minden ruha alá. A belső része szilikon, a külső része pedig szövet borítású. Természetesen nem hiányzik az antiallergén és antisztatikus tulajdonságokról. A nők imádni fogják a könnyű karbantartást, csak mossák le vízzel szappannal. A fekvőtámasz hatásának köszönhetően még egy kisebb és formátlan mellű nőnek is tökéletes dekoltázsa lehet!

Pánt nélküli push-up melltartó pántok és hátrész nélkül

Van otthon egy gyönyörű formaruhád, aminek a háta laza? Sajnos nincs otthon olyan melltartód, amit felvehetnél a ruha alá? Elég kényelmetlen csak úgy melltartó nélkül kimenni, zsinór nélkül, ha a ruha laza, és valami látható lehet Éppen ezért tökéletes egy öntapadós melltartó, amelynek nincsenek pántjai, és nem kell meghúzni. Így nem látszik semmi a ruha alatt. A melltartót a melltartó belsejében lévő ragasztó tartja a helyén. Először az egyes osztott kosárkákat kell felragasztani a mellkasodra. Ezután össze kell húznia a kosárkákat a melltartó ülésén található kampó segítségével.

Ár idején felülvizsgálat: 6 977 Ft

Sima test melltartó – Push – Up hatás gélkitöltéssel

Női melltartó a Siélei új FANTASTIC kollekciójából. Divatos sima gél melltartó csontokkal fehér, fekete, krém vagy bronz színben. A melltartó teljesen sima és finom csészékkel rendelkezik, amelyek belső részükön a Push – Up effektust formázzák gélkitöltéssel, miközben megnövelik a mellkasodat és gyönyörű keretet hoznak létre. A keskeny hevedereket anyagból varrják, hosszuk könnyen állítható és levehető. A melltartó keskeny közepű és kettős varrással ellátott rugalmas kerülettel rendelkezik, amely két horogban és négy helyzetben végződik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 045 Ft