Kompressziós melltartó

Dús melle van, és például estélyi ruhákba szeretné szelídíteni őket? Nyúljon a szigorító melltartókhoz, amelyek természetesen alkalmasak a mindennapi viseletre. Nekik köszönhetően a melleid jelentősen és természetesen lélegzetelállító nyakkivágássá formálódnak. A szigorító melltartók a mellet középre és felfelé modellezik. Szeretne megszabadulni a hát és a csípő körüli felesleges zsírtól? A darabok meghúzása kihúzza a bajból.

A szigorító hatás teljes mértékben garantált, csakúgy, mint a fehér, fekete, test és pezsgő. A lehúzókat más színváltozatokban is megvásárolhatjuk, de az alap árnyalatokkal nem rontunk el semmit. A modelleket teljesebb formájú nőknek szánják, akik nem akarják jelentősen megmutatni előnyeiket. A mondás szerint az egyszerűségben rejlik a szépség! A feltűnő húzózsinór melltartók gyönyörű nyakkivágást varázsolnak, és ezek is szépen kidolgozottak. A dolgok gyakorlati oldala és a gyönyörű megjelenés a legfontosabb!

Gaia Sandy Beige félig párnázott melltartó

Elegáns, félig párnázott melltartó csipkés kivitelben. Praktikus és kényelmes szabásban! A melltartó félig párnázott, T-alakú kosarakkal rendelkezik, amelyeket rugalmas csipke borít. A felső rész csak csipkéből készült, hátul puhított tüllréteggel. Belül a kosarak puha pamuttal vannak bélelve.

Ár idején felülvizsgálat: 7 864 Ft

Öntartó fűzős push-up melltartó

Luxus fűzős push-up melltartó kifejezetten estélyi ruhamodellek vagy blúzok alá, amikor provokatívabb és feltáróbb divatot választunk, ahol nem szeretnénk, hogy a pántok kilátszódjanak. Az olasz Leilieve márka FrouFrou kollekciójának ez a gyönyörű darabja garantálja a magas minőséget és eleganciát minden egyes darabjában, minden varrásában.

Ár idején felülvizsgálat: 8 239 Ft

Modern női melltartó zsugorodó hatással

A kéttónusú csipke kifinomult megjelenést kölcsönöz ennek a csábító melltartónak. Klasszikus szabás aláöltözéssel. Csipkés kosarak, tüll hátrész. Bélelt csészék az extra kényelem és diszkréció érdekében. Szatén masni a kosarak között és a pántok végén. Széles, állítható pántok hátul, a 95D méretnél még szélesebbek. Oldalsó merevítés a 95D mérettől kezdve az extra támogatásért.

Háromszoros kampós és szemes rögzítés. 100-as szabvány az Öko-Tex szerint. Ez a védjegy olyan textiltermékeket jelöl, amelyeket laboratóriumi vizsgálatnak vetettek alá a káros anyagok széles körére vonatkozóan, és a termék a jelenlegi szabványoknál biztonságosabb.

Ár idején felülvizsgálat: 9 002 Ft

Női melltartó nagy mellekhez hatékony trimmeléssel

Melyik melltartó semmiképpen sem hiányozhat a ruhatáradból? Melyik darabot értékeli, és nehezen tudná nélkülözni? A válasz az ilyen típusú női nem párnázott melltartó. Hálás leszel, hogy megkaptad. Különösen a testesebb testalkatúak számára nélkülözhetetlen. Az Abigail K285 melltartó semleges fehér színben egy csúcsdarab. Ez a luxus modell a nagyobb mellek alátámasztására szolgáló merevítőkkel van kialakítva. A kosarak úgy vannak vágva, hogy szépen összehúzzák a melleket és a helyükön tartsák őket.

Ár idején felülvizsgálat: 6 491 Ft