Gél melltartók

Szeretne egy nagyobb és szilárdabb mellszobrot? Próbálja ki a nők számára népszerű zselés melltartókat, amelyek megnövelhetik a melleket, és szükség esetén korrigálhatják is őket. Gélmelltartókkal egy kevésbé kemény mellszobor tökéletes lesz! A gélmodellek kiváló minőségű, mégis finom anyagból készülnek, amely kombinálható push-up hatással. Ha gélbetétes melltartót vásárol, akkor a melle a legfényűzőbb gondozást kapja.

Hogyan szeretne egy fűző stílusú fekete gél melltartót, sima kivitelben, vagy egy finom melltartót, finom csipke elülső díszítéssel? Mindkét esetben a melle olyan lesz, mint a pamut. A vékony hevederekkel ellátott gél push-up melltartó még a legigényesebb vásárlót is megmenti. A romantikus hölgyek értékelni fogják a csipke modelleket, szép elülső díszítéssel vagy a balconette stílusú melltartóval. A melltartóban gél és levegő keveréke található, így a cupcake könnyű, mint egy toll, és garantálja a kényelmes illeszkedést.

Elegáns csipke push-up gél melltartó

Nincs más ruházati típus, amely ilyen alapvető szerepet töltene be. Ugyanakkor bizonyos tulajdonságoknak is meg kell felelnie. Ez egyfajta második bőr. Ugyanakkor, ha helyesen választjuk meg, növelheti az önbizalmat és a nagyobb magabiztosság érzését keltheti. Az alsónemű nem hiányzik egyetlen nő ruhatárából sem. Nagyon praktikus, hatékony és szó szerint varázslatos a push-up melltartó. Még a kisebb mellekkel rendelkező nők is elkápráztathatnak egy csábító dekoltázzsal. A Cotonella CD023 női gél push-up melltartó elegáns kialakításával hívja fel magára a figyelmet.

Ár idején felülvizsgálat: 4 078 Ft

Tégla női melltartó Astratex Lyric Rust

Érdekes melltartó tégla árnyékban. Memóriahabos süteményekkel. A memóriahabos süteményeket szabályos motívummal ellátott csipke borítja. Hátsó hosszúság-állító akasztók. Csipkés nyereg csontokkal. Lélegző mikroszálas kerülete csipkével borítva. Hátsó rögzítés két kampóval, három lehúzható pozícióval.

Ár idején felülvizsgálat: 5 812 Ft

Sima test melltartó – Push – Up hatás gélkitöltéssel

Női melltartó a Siélei új FANTASTIC kollekciójából. Divatos sima gél melltartó csontokkal fehér, fekete, krém vagy bronz színben. A melltartó teljesen sima és finom csészékkel rendelkezik, amelyek belső részükön a Push – Up effektust formázzák gélkitöltéssel, miközben megnövelik a mellkasodat és gyönyörű keretet hoznak létre. A keskeny hevedereket anyagból varrják, hosszuk könnyen állítható és levehető. A melltartó keskeny közepű és kettős varrással ellátott rugalmas kerülettel rendelkezik, amely két horogban és négy helyzetben végződik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 045 Ft