Csipke push up melltartó

Lélegzetelállító melltartó már nem érhető el a fekvőtámasz miatt. Egy kisebb mellű nő is élvezi a buja mellet. A közelmúltban szakadt egy csipke modellekkel ellátott táska, amely tökéletesen alakíthatja a dekoltázst, és egyben rohadt szexi. A csipke díszítése pontosan megfelel! Hagyja, hogy elcsábítsa a gyönyörű csipke fekete, piros, fehér és rózsaszín árnyalatokban. Mindenesetre istennőnek fogja érezni magát, és minden figyelmet magára fog fordítani.

Hogyan szeretnél egy piros push-up csipke melltartót, amely vörösen izzik, amikor a szeme keresztbe kerül? Partnerének mindenképpen tetszeni fog, mert kifinomult és csábító az utolsó részletekig. A vörös csipke fehérnemű kívánatos és szenvedélyes pillanatokat idéz elő. Nem kevésbé romantikus a fehér és rózsaszín melltartó, csak akkor érezheti a frissesség és a tisztaság érzését. Ezek a hercegnő árnyalatai gondoskodnak az Ön személyéről. A színes minták kombinációinak megvan a varázsa, egyszerűen nem lehet ellenállni a fekete-petróleumnak vagy a fehér-rózsaszínnek!

Piros csipke push-up melltartó nagyobb keblekhez alkalmas

Fedd fel belső istennődet a Cleo II piros csipkés push-up melltartóval. Ez a melltartó kifejezetten nagyobb keblekhez készült, és olyan kényelmet és magabiztosságot garantál, mint senki más. A párnázott kosárkákat gyönyörűen borítja bonyolult csipke, hogy eleganciát kölcsönözzön mindennapi öltözékednek. A magasabb középső részt gyönyörű csipkék hangsúlyozzák, amelyek még jobban kiemelik a dekoltázs szépségét.

Ár idején felülvizsgálat: 17 490 Ft

Fehér push-up melltartó csipkével és levehető pántokkal

A Kassidy Henderson 23444 elegáns push up melltartója merevítővel és párnázással csábító és ellenállhatatlan dekoltázst varázsol. Megemeli a melleidet.

Ár idején felülvizsgálat: 15 690 Ft

Push-up melltartó ekrü színben levehető pántokkal

A Carmela nevű melltartó, amely igazán telt dekoltázst ad. A push-up hatású kosarak finoman megemelik a melleket, és megadják nekik a hiányzó térfogatot. A pántokat eltávolíthatja, és áttetsző szilikonpántokra cserélheti őket.

Ár idején felülvizsgálat: 14 830 Ft

Sötétkék csipke push-up melltartó Mat

Gyönyörű push-up melltartó gyönyörű virágos csipkével.

Ár idején felülvizsgálat: 19 557 Ft

Luxus megerősített melltartó enyhe push-up hatással

Az olyan, mint egy második bőr. Ha helyesen döntesz, akkor nyersz. Mint ebben az esetben. Itt egy gyönyörű luxus melltartó modellje. Ez egy biztos fogadás. Garancia az elégedettségre. Legalább egy minőségi darabnak lennie kell a szekrényedben.

Ár idején felülvizsgálat: 14 234 Ft

Női elegáns fehér melltartó push-up hatással

Szeretné bővíteni a ruhatárát egy szép fehérnemű modellel? Szeretné megújítani a ruhatárát? Szereti az időtlen darabokat? Ha minőségi melltartómodellt keres push-up hatással, akkor ez egy egyedülálló választás. Egy gyönyörű darab, amely nem csak a melleidet, de az önbizalmadat is feldobja.

Ár idején felülvizsgálat: 14 090 Ft

Sima push-up melltartó csipkés szegéllyel

Elegáns női push-up melltartó a cseh Fantasy márkától. A melltartó varrás nélküli, megerősített kosarakkal és merevítővel rendelkezik, és kisebb keblekhez is alkalmas – a kosarak hab push-up töltésének köszönhetően telt és ellenállhatatlan dekoltázst eredményez.

Ár idején felülvizsgálat: 11 253 Ft

Divatos női push-up melltartó csipkebetéttel

Hölgyeim, olyan melltartómodellt szeretnének, amely megfelel a tökéletes mellformálás és a csábító dekoltázs követelményeinek? Egy melltartó, amely szó szerint elvarázsolja Önt, és biztosan nem hagyja észrevétlenül a párját? Gyönyörű női push-up melltartó, amely mindenki figyelmét felkelti, mert kiemelkedik az általános kialakításával

Ár idején felülvizsgálat: 12 763 Ft

Világos rózsaszín dupla push-up melltartó Lupoline Cloe

Szükséged van a tökéletes melltartóra a báli ruhádhoz? Nincs megfelelő térfogata a mély dekoltázshoz? Egy dupla push-up hatású melltartó megoldja a gondjaidat. A Cloe melltartó kiváló minőségű, puha anyagból készült, amelyet finom csipke egészít ki. Gyönyörűen kiegészíti az egész melltartó öltözéket, és tökéletesen kiemeli a mellkasát

Ár idején felülvizsgálat: 12 327 Ft

Divatos formázó push-up melltartó fekete csipkével

Vágyik a telt dekoltázsra? A Push-Up hatású Desir melltartó megadja ezt neked. A kivehető párnákkal ellátott, lágyan megerősített kosarak még a kisebb melleket is formálják, a klasszikus és oldalsó merevítők biztosítják a szükséges tartást. A kelyhek oldalát elegáns virágos hímzés díszíti.

Ár idején felülvizsgálat: 14 505 Ft

Elegáns női melltartó levehető pántokkal

A Sandra Nipplex melltartó elegáns, pamutbélésű kosarakkal és a kosarak közötti masnival rendelkezik. Kivehető push-up párnázással rendelkezik. Az oldalakon függőlegesen elhelyezkedő merevítők vannak. Állítható, levehető pántok. Háromfokozatú rögzítés két kampóval.

Ár idején felülvizsgálat: 19 690 Ft

Mélyvörös női csipke melltartó

Szeretsz szép és luxus fehérneműt viselni, és szeretnél egy olyan darabot a ruhatáradba, amitől kívánatosnak és szexinek érzed magad? Ellenállhatatlannak fogod érezni magad ebben a gyönyörű piros csipke melltartóban.

Ár idején felülvizsgálat: 11 360 Ft

Fekete csipke push-up melltartó csábító kivitelben

A női push-up melltartó csipkés kosarakkal rendelkezik, amelyek bézs színű pamuttal vannak bélelve. Kivehető push-up párnák vannak. Hátul záródik.

Ár idején felülvizsgálat: 9 133 Ft

Elegáns push-up csipke melltartó Lormar Desiderio Pizzo Lormar Desiderio Pizzo

Ha jól választ, egész nap kényelmesen és magabiztosan érezheti magát. Igen, a fehérnemű kiválasztása fontos szerepet játszik. Különösen a kisebb keblek tulajdonosai nehezen tudják elképzelni az életet egy hatékony, funkcionális és nagyon praktikus push-up melltartó nélkül. Meg kell jegyezni, hogy soha nincs alsónemű, ami kétségtelenül igaz a “fekvőtámaszokra” is

Ár idején felülvizsgálat: 8 117 Ft

Divatos formázó push-up melltartó fekete csipkével

Vágyik a telt dekoltázsra? A Push-Up hatású Desir melltartó megadja ezt neked. A kivehető párnákkal ellátott, lágyan megerősített kosarak még a kisebb melleket is formálják, a klasszikus és oldalsó merevítők biztosítják a szükséges tartást. A kosarak oldalát elegáns virágos hímzés díszíti.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Kinga Brasil melltartó 1569

A fekete és a fukszia gyönyörű kombinációja. A melltartó push-up kosarakkal rendelkezik. Tökéletesen formázottak, így szépen formázzák és emelik a büszkeségét. A tisztességes csipke szépen kiegészíti a modellt. A hímzett díszek mindenkit hipnotizálni fognak. Oldalai rugalmas csipkéből készültek. A pántok leválaszthatók és beállíthatók. Igazi brazil stílus!

Ár idején felülvizsgálat: 6 955 Ft

Fehér csipke pánt nélküli push up melltartó Sielei

Gyönyörű csipkés push-up melltartó merevítővel és levehető, állítható pántokkal.

Ár idején felülvizsgálat: 10 585 Ft

Rózsaszín varrás nélküli push-up melltartó Fantasy csipkés hátlappal

Elegáns női push up melltartó a cseh Fantasy márkától. A melltartó varrás nélküli, megerősített kosarakkal és merevítővel rendelkezik, és kisebb keblekhez is alkalmas – a kosarak push-up habszivacs töltésének köszönhetően telt és ellenállhatatlan dekoltázst eredményez. A levehető, enyhén állítható hosszúságú pántok hátul keresztezhetők, és különböző típusú blúzok és ruhák alatt is használhatók. A keskeny, teljes körbefutású, elöl feszes tüllel bélelt, és elasztikus oldalsó csontozással megerősített. A csészék között ezüstös, csillogó cseppekből álló applikáció található. A hátsó rögzítés egy kampóval és három pozícióval rendelkezik, a nagyobb méretekben két kampó van.

Ár idején felülvizsgálat: 10 819 Ft

Olcsó csipke push-up melltartó Bonprix

Nem kell, hogy nehéz legyen ellenállhatatlannak és szexinek lenni! Csak a megfelelő fehérneműre van szükséged, amely kiemeli az adottságaidat. És ha azt gondolja, hogy az ilyen kifinomult fehérneműk általában drágák, akkor téved. Ez az időtlen fekete színű, fényűző push-up melltartó meggyőz az ellenkezőjéről.

Ár idején felülvizsgálat: 4 563 Ft

Olcsó pushup melltartó Bonprix

Melltartó merevítővel, enyhén párnázott kosarakkal és kivehető betétekkel. Kényelmes 3 darabos csomag luxus áron. Számos színválaszték: krémfehér, piros, kék, fekete, ekrü, menta, rózsaszín, szürke, bogyósbarna.

Ár idején felülvizsgálat: 42 Ft

Szexi női push-up melltartó csipkével díszítve

Szexi háló, amely körbeöleli a dekoltázsodat, és igazi rúgást ad a melleidnek. Virágmintás csipke szegélyezi a kosárkákat. Bézs színű pamuttal vannak bélelve. Egy ékszerfüggővel ellátott szatén masni hangsúlyozza a kosarak csatlakozását. A kerület csipke, enyhén áttetsző. A pántok nem levehetők, de hosszuk állítható. A kosarak belsejében kivehető párnázat található.

Ár idején felülvizsgálat: 6 602 Ft

Luxus push-up melltartó kivehető párnákkal

A Connie melltartó a Push-Up hatásnak köszönhetően álmai dekoltázsát adja. A kosarak puhán párnázottak és kivehető párnákkal rendelkeznek, amelyek hatékonyan megemelik a melleket és megfelelő teltséget adnak nekik. A mélyen középen elhelyezkedő középen pedig mélyen dekoltáltan kiemelkednek.

Ár idején felülvizsgálat: 12 940 Ft

Luxus Leilieve melltartó megerősített kosarakkal és push-up hatással

A luxus Leilieve melltartó az új egész éves kollekcióból a hölgyek és a férfiak körében egyaránt nagy sikert arat. Míg Ön alig fogja érezni a testén, partnere nem fogja tudni megcsodálni gyönyörű dekoltázsát. A push-up hatású, megerősített kosarak megemelik a melleket és vizuálisan megnagyobbítják azokat. Rendkívül érzékinek fogja érezni magát!

Ár idején felülvizsgálat: 10 666 Ft

Elegáns csipke push-up gél melltartó

Nincs más ruházati típus, amely ilyen alapvető szerepet töltene be. Ugyanakkor bizonyos tulajdonságoknak is meg kell felelnie. Ez egyfajta második bőr. Ugyanakkor, ha helyesen választjuk meg, növelheti az önbizalmat és a nagyobb magabiztosság érzését keltheti. Az alsónemű nem hiányzik egyetlen nő ruhatárából sem. Nagyon praktikus, hatékony és szó szerint varázslatos a push-up melltartó. Még a kisebb mellekkel rendelkező nők is elkápráztathatnak egy csábító dekoltázzsal. A Cotonella CD023 női gél push-up melltartó elegáns kialakításával hívja fel magára a figyelmet.

Ár idején felülvizsgálat: 4 078 Ft

1 2