Ava melltartó

Jobban szereti a minőségi fehérneműt, amely sok férfi figyelmét felkelti, miközben erősen tartja helyén erősségeit? Ebben az esetben értékelni fogja az Ava márka melltartóit, amelyek lengyel műhelyből származnak. Az Ava Lingerie fehérneműk, például melltartók, bugyik, fűzők és hálóingek 1998 óta kaphatók. A divatpiac megint valamivel gazdagabb. Az Ava melltartó héjként illik a nagyobb és kisebb mellű nőkhöz.

Modern és akadálytalan nő vagy, nagy önbizalommal, vagy meg kell erősítened őt? Szerezzen bájos Ava melltartó modelleket, és szó szerint ellenállhatatlan lesz. Azok a nők, akik szeretik a push-up hatású darabokat, önmaguk nélkül is szerencsések lesznek, mert az Ava márka ezekre a modellekre specializálódott. A push-up hatású melltartók tökéletesen formálhatják a mellüket, és a leszerelhető hevedereknek köszönhetően szűk pólók és csupasz vállú ruhák alá fognak illeszkedni. A legfontosabb anyag a mikroszálas és a rugalmas szatén.

Női melltartó fehér színben csipkével díszítve

A 925 Ellice Ava fehér színű melltartó enyhén megerősített, csipkével díszített kosarakkal rendelkezik. A kosarak között egy díszes masni található. A pántok állíthatóak. Hátul klasszikus horoggal és szemmel záródik, állítható kerületű.

Ár idején felülvizsgálat: 13 017 Ft

Női melltartó – nagy melleknek megfelelő fél-fűző

Szeretnél egy vonzó melltartómodellt? A minőséget és a kényelmet kedveli? Keres egy megfelelő nagymellűeknek megfelelő modellt? Akkor ez az elegáns darab csak rád vár.

Ár idején felülvizsgálat: 19 436 Ft

Push-up melltartó kivehető betétekkel és fényes hímzéssel

Szeretne egy lenyűgöző darabbal bővíteni fehérneműgyűjteményét? Nincs is jobb, mint az olyan darabok, amelyek hízelegnek, tökéletesen illeszkednek, és mégis megemelik a mellkasodat és természetesen az önbizalmadat. Ez a gyönyörű push-up melltartó határozottan ezek közé tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 13 204 Ft

Fényes hímzéssel díszített fekete luxus melltartó

Ez a puha melltartó puha kosarakkal és merevítővel rendelkezik. Dupla hálóból készült. Fényes hímzéssel díszítve. A melltartó nem levehető és állítható pántokkal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 12 327 Ft

Sötét rózsaszín, nem párnázott csipke melltartó nagyobb keblekhez

Linnie nem párnázott melltartó divatos árnyalatban, nagyon érdekes hímzéssel. A kosarak T-alakban vágottak, így még a nagyobb melleknek is tökéletes tartást biztosítanak.

Ár idején felülvizsgálat: 11 166 Ft

Női melltartó bézs színben, hímzéssel díszítve

Ezek a fehérneműk olyan darabok, amelyeket minden hölgy értékelni fog a ruhatárában. Ez a melltartó egy ilyen darab. Kiváló a szabása, az anyaga és a színe. Kényelmes melltartó kis és nagy mellek számára. Egy díjnyertes modell, amelyre mindig számíthat. Nem csak az önbecsülését fogja emelni.

Ár idején felülvizsgálat: 11 734 Ft

Világos rózsaszín, félig párnázott AVA melltartó mérete

Női melltartó mintás mikroszálas anyagból, virágmotívummal és csipkével. A félig párnázott kosarak merevítővel rendelkeznek. Oldalai elasztikusak, hálóval béleltek, függőleges merevítőkkel megerősítettek, és viselés közben nem nyúlnak. A pántok állíthatóak, de nem oldhatóak le. A melltartó gyönyörűen átöleli a mellkast, a mellkas közepe felé húzza és szépen megemeli azt.

Ár idején felülvizsgálat: 7 100 Ft

Eredeti félig párnázott melltartó színes virágmintával

Szereti az érdekes nyomatokkal és szokatlan mintákkal ellátott melltartókat? Ha igen, akkor imádni fogod ezt a stílusos Exotic Mistry Ava Bras fűszeres színben.

Ár idején felülvizsgálat: 13 141 Ft

Női modern megerősített melltartó nagyobb mellkasra

A választás és a méret számít. Az, hogy hogyan döntesz, azt jelenti, hogy hogyan érzed magad a nap folyamán. Válasszon helyesen. Ebben a tekintetben teljesen megbízhat ebben a modellben. Egy alkalmi öltözet alapját képezi. Ez feldobja a ruhatáradat. Egy praktikus női melltartó modell kényelmes és időtlen szabásban.

Ár idején felülvizsgálat: 12 790 Ft

Body melltartó keskeny szürke virágos csipkével

Félpárnás melltartó meleg bézs színben, a 1030-as modell alapján készült szabással. A pántok állíthatóak, de nem levehetőek. A modell kétsoros kampókkal rögzíthető, három lehetőséggel a kerület beállítására. Ez a gyönyörű színekben pompázó Desert Flower melltartó kiemeli a női test és bőr kecsességét.

Ár idején felülvizsgálat: 9 133 Ft

Párnázatlan lila dekoratív melltartó nagy mellek számára

Dús dekoltázzsal áldotta meg a természet, amit meg kell feszesíteni? Akkor biztosan a nagy kerek kosarakkal és feszesítő merevítőkkel ellátott melltartókat kedveli, mint ez a MadWoman.

Ár idején felülvizsgálat: 7 521 Ft

Kivételes félig fűzős melltartó puha kosarakkal

Ha igazán különlegesnek és vonzónak szeretne tűnni, minden bizonnyal egy csodálatos fehérneműhöz nyúl, amely megadja Önnek a kívánt szexuális vonzerőt. Az ékszer ebben a kategóriában a melltartók között a Crystal Ava. Kifinomult, félig fűzős szabása szokatlan megjelenést és kifinomult csábítást biztosít.

Ár idején felülvizsgálat: 14 272 Ft

Női sima, megerősített melltartó klasszikus fűzős részekkel

Női melltartó 1263 Ava. Megerősített kosarak, nem levehető pántok, masnival díszítve. Klasszikus vágás. Egyszerű kialakítás. Finom díszítő masni a csészék között.

Ár idején felülvizsgálat: 11 090 Ft

Pamuttal bélelt, mintás hálóból készült melltartó

Teltebb keblekkel büszkélkedhetsz? De szeretne valami többet, mint egy funkcionális melltartót, amely megfelelően és hatékonyan kezeli női karjait? Egy olyan modell, amitől kényelmesen és szexisen érzed magad? Itt is van. Gyönyörű melltartó nagyobb mellek számára, lenyűgöző kivitelben. Az Ava 1934 női melltartó lenyűgöző az általános kialakításával. Kiváló szabása és az anyag minősége miatt kiemelkedik a többi közül. A lényeg magában a tervezésben rejlik.

Ár idején felülvizsgálat: 13 390 Ft

Női melltartó Ava elülső rögzítéssel

Legyen más, mint a többi – érdekes, szokatlan és eredeti! De ehhez egy nem tipikus melltartóra van szükséged, amely a részeddé válik. Mint például ez az angyali fehér Ava melltartó, praktikus elülső záródással.

Ár idején felülvizsgálat: 7 088 Ft